Skärtorsdag


Så har påsken kommit! Med risk att låta som om jag är 50 år så måste jag ändå säga; tusan vad tiden går fort! Jag och älsk kommer spendera påken i Kalmar i år. Massa god mat och antagligen massa godis kommer intas och det är ju aldrig fel! Vi åker imorgon efter att jag har slutat jobba. Nackdelen med vården är ju att man sällan är ledig på röda dagar om man inte tar semester då. Men får väl tänka att det i alla fall ger lite ob-pengar. :)

 
 
bild: weheartit.com
 

Lovely


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Palezzo pants


Palazzo pants
 
 

Soliga tisdag


Är det inte typiskt? Var och shoppade lite igår tillsammans med Joel och httade en fin kuvertväska från Mango. När jag kommer hem sen så upptäcker jag att den är trasig i ett spänne. Det har liksom lossnat från själva väskan. Så jag ska åka och lämna tillbaka den idag. Tror att jag inte vill ha den alls om kvalitén är så, tyvärr. Får tänka att jag sparar dom pengarna istället. :)
 
Annars så har jag inte gjort så mycket sedan sist jag skrev här. Jobb, träning, mys och lite shopping. Idag är jag ledig och ska spendera den med att tvätta. Tänkte ut och springa i solen också och fylla på med energi och ikväll blir det bio med Erica. Någonstans innan dess tänkte jag försöka klämma in ett besök till Mango.